image

Online Backup

Online backup er løsningen til dig, som vil være 100 % garderet imod slettede filer og data. Vi kender alle sammen til problemet, hvor uheldet er ude, og du mister data på computeren, uden at have taget nødvendigt backup. Med online backup slipper du for disse bekymringer, da det som sagt gør at du er helgarderet imod alle uforudsete udfordringer. Det er på sin vis ligegyldigt om det er til privat- eller virksomhedsbrug, det vigtigste er at dine filer bliver opbevaret sikkert. Et online backup system sikrer netop dette, og har samtidig den fordel at dkan åbne dine filer alle 24 timer i døgnet, året rundt. Kravene for at have online backup er simple, eftersom det kun kræver en internetforbindelse.

Hvad hjælper online backup?

Hvis du er en af dem der mener online backup er overvurderet og unødvendigt, har du højst sandsynligt aldrig prøvet at miste vigtige filer fra computeren før. Mange har dog personlige erfaringer med dette, og vil aldrig igen lade deres computer kører uden diverse backupsystemer. Uheldet kan være ude i mange tilfælde, såsom tyveri, brand eller computernedbrud og kan i alle tilfælde betyde uforudsete bekymringer for dig. Man kan aldrig være 100 % sikret imod ovenstående tilfælde, men kan til gengæld sørge for at filer og data stadig er tilgængelige efterfølgende. Dette kan naturligvis gøres med cd’er og eksterne harddiske hvor filerne ligger,  men online backup vil spare dig en masse plads og ikke mindst tid.

Hvordan fungerer online backup?

Online backup er et ganske nemt system at benytte for dig, eftersom det først og fremmest er nemt at installere og betjene. Du slipper herudover også for at have diverse cd’er med materialet liggende, da det i stedet vil blive opbevaret online. Der findes mange udbydere af online backup, og i langt de fleste tilfælde er det et virkeligt kvalitetsprodukt du får leveret. At programmet oven i købet er nemt at betjene, er blot endnu en af de mange fordele. For det meste fungerer det således, at du blot skal vælge hvilke dokumenter der skal tages backup af efter endt arbejde, hvorefter det online system tager sig af resten. Alt i alt bliver hele backupprocessen meget nemmere, når du benytter online backup. Din sikkerhed er samtidig stadig helt i top, da adgangen til backupfilerne kræver en speciel krypteringskode, som kun du har fået udleveret. Herudover kører langt de fleste backupudbydere også med et specielt system, som gør at dine filer bliver oplagret på flere forskellige servere, og dermed også mindsker chancen for nedbrud her.

TAGS:
KATEGORI:Nyheder

INDSEND KOMMENTAR

byamiatil

B2AVql izmgklfxvgnb, [url=http://vbxnybwepumv.com/]vbxnybwepumv[/url], [link=http://wzxejcumcedt.com/]wzxejcumcedt[/link], http://aiohogyyglaz.com/

svar
  • 1

NYESTE KOMMENTARER

  • KATEGORIER