image

Mobilt bredbånd i toget

Det er uden tvivl blevet meget populært at ”være på” og være ”online”, når som helst og hvor som helst. Det er derfor at mobilt bredbånd er blevet så populært i mange udviklede IT-lande, og ikke mindst i Danmark.

Vi danskere har taget rigtig godt imod mobilt bredbånd, som tillader os at tilgå internettet og andre tjenester online, ofte ved hjælp af en smart USB-tilslutning. Det er derfor ikke unormalt at se folk hive sin bærbar computer frem forskellige steder, som for kun 3-4 år siden ville være en utrolig malplaceret ting at gøre i eksempelvis toget, cafeen eller på en park.

Især i toget er mobilt bredbånd blevet en meget brugbar ting, da man nu kan klare noget af arbejdet, eller slå transporttiden ihjel ved at være online. Her kan man tjekke sin Facebook, se en video og endda opdatere sig med de vigtigste nyheder. Der er ingen grund til bekymring om hvorvidt signalet på mobilt bredbånd virker i toget – for det gør det! Det har dog ikke altid været således.

Bredbånds og internetforbindelse i toget

Inden de mange store og effektive master var blevet sat op af bredbåndsselskaberne, så var der ikke megen internet man kunne hente ved hjælp af mobilt bredbånd. Der var især problemer i togene, da teknologien ikke rigtig kunne finde ud af at sende nok med data via mobilt bredbånd, da togene jo også konstant er i bevægelse.

Dette er heldigvis et problem der er blevet mindre og mindre, og det er nu meget mere smertefrit at benytte sig af mobilt bredbånd i toget. Dels fordi hastighederne er blevet hurtigere, men også fordi at forbindelsen ikke hele tiden forsvinder.

Dækningen af mobilt bredbånd i togene er blevet bedre i takt med at selve mobilt bredbånd netværket er blevet udvidet i så en stor grad. Dækningskortene hos de forskellige udbydere er ofte så store, at de dækker ca. 97-99% af Danmark. Da togene også kører indenfor 97-99% af Danmark, geografisk set, så kan man næsten altid vide sig sikker med mobilt bredbånd i toget.

TAGS:
KATEGORI:Nyheder

INDSEND KOMMENTAR

ywagsdeyhh

aoGkB0 zkvakdasywau, [url=http://dwwnnlstzgta.com/]dwwnnlstzgta[/url], [link=http://dmplqabnupyn.com/]dmplqabnupyn[/link], http://mnsafrtgtkps.com/

svar
  • 1

NYESTE KOMMENTARER

  • KATEGORIER